Krappi 

Kodisjoen rajan tuntumassa, laajalti paikannuspisteen 61° 3,804' N, 21° 37,784' E ympärillä sijaitseva haja-asutusalue , jossa on muutamia asuinkiinteistöjä. Mielenkiintoinen nimi, jonka syntymisestä ei ole toistaiseksi tietoa. 
 
Krappi on Vasaraisten kylään kuuluva, mutta "kulmakuntana" saanut tämän lisänimen. Krapissa on purettujen talojen perustuksia ainakin kolmessa kohdassa. Myös alueella metsän keskellä oleva pitkänomainen pelto tunnetaan myöskin Krappi-nimisenä. Krappi sijaitsee lähellä Kodisjoen kunnan rajaa. 
 
Krapin nimeen voidaan liittää seuraava lähihistoriaan sijoittuva tarina, joka liittyy siihen, että Rauman kaupunki ja Kodisjoen kunta ovat rajanaapureita: Tämä tapahtui vuonna 1993 kuntaliitoksen aikaan, kun Rauman kaupunki ja Rauman maalaiskunta yhdistyivät. Silloin vietettiin juhlallista "rajapyykin" seremoniaa Monnassa. Tilaisuuteen tulivat kodisjokilaiset leikkikonepistooleiden kanssa ja he ilmoittivat, ettei Krappia edemmäs saa tulla, muuten kodisjokilaiset alkavat käyttää "aseita".

Olavi Hannula